perjantai 14. kesäkuuta 2013

Vain elämää, ei sen enempää :)

Nyt on postailut jääneet työkiireiden takia vähän harvemmalle, pahoittelut siitä! Viime viikolla tosiaan lomitin kolme päivää että vanhemmilla oli aikaa keskittyä veljen rippijuhliin, ei mitään herkkua kun torstaina oksennustauti ja perjantaina navettaan... Lauantaina poiki Ilopillerikin viikon etukäteen, iiiihanan siron pikku tyttösen :) Kaunis valkoinen neiti sai nimekseen Kummajuttu, sukua ei ole tiedossa kuin tämän verran:

i: VH Mota
e: Ilopilleri
  ei: Haapalan Satsi
  ee: Pimu
     eei: ?
     eee: Opri
          eeei: Aspilan Lennokas

Korsto lähti välitykseen ja hiehotkin on saatu vihdoin ja viimein ulos. Jasmiini pikkupirulainen ei halua pysyä kirveelläkään aitojen sisäpuolella, asiaahan ei toki yhtään helpota se että tuo kääpiöeläin sattuu olemaan melkein yhtä matala kuin koko aita itsessään... Emäänsä tullut. Kipinä ja Kaunokkikin pääsivät ulkoilemaan vähäksi aikaa eilen, oli siinä vauhtia kun äykkyvaavit veti rallia ympäri aitausta :D

Rehut on tehty ja nyt alkaa sitten mun pääasiallinen tämän kesän urakka, operaatio jalostus. Talvella on niin vaikea vahtia että lehmille kanssa laitetaan sitä mitä lapussa lukee, isällä kun on tapana katsoa omia ehdotuksia niille, harmi vaan kun ne yleensä ovat yhtä sopivia kyseisille lehmille kuin traktorin rengas ladaan.

Kesän ensimmäinen "oikea" jalostuskin on nyt laitettu aluille, Enne siemennettiin Fexter Capilla ;)

Enne the rakennelehmä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti