lauantai 27. joulukuuta 2014

Rauhaisaa joulua ja railakasta uutta vuotta!

Paljon on taas mennyt aikaa edellisestä blogin päivityksestä, joten parasta kai aloittaa päivittämällä tilanne. Hilima poiki suuren sonnivasikan VH Blumesta, sonnipoika nimeltä Lordi lähti jo välitykseenkin maanantaina. Hilima halvaantui mutta nousi onneksi seuraavana päivänä jo ylös, kiitos ennakoinnin ja kolmen eläinlääkärikäynnin. Myös Inari on poikinut, VR Tivolista äärettömän suloisen lehmävasikan! Nimeksi tuli Lupiini ja tytön suku on ainakin mielenkiintoinen jos ei muuta: VR Tivoli x A Linné x Hyötylän Piuha. Nätti ja sirorakenteinen vasikka jolla on pitkät koivet ja ihan kivan näköinen runkokin. Impiä ja Jekkua odotellaan poikiviksi uutena vuotena, voi tosin olla että molemmilla menee yli.

Lehmiä ja hiehoja on tarkisteltu ja siemennetty, tarkistetuista mielenkiintoisimpia yhdistelmiä ovat tällä hetkellä Shotglass x VH Mandel ja VH Grafit x Mäntylän Rakuuna. Tämän hetken käyttölistasuosikit ovat ehdottomasti Mandel ja Visio, niitä tullaan suurkuluttamaan tämän listan aikana.

Pidemmittä puheitta toivotan lukijoille hyvää (jo mennyttä) joulua ja railakasta uutta vuotta! (Käytetyimmistä sonneista jne. on tulossa oma postaus, ja ensi vuoden ensimmäinen postaus tulee käsittelemään lehmien nimeämistä ja sisältää myös rutkasti nimiehdotuksia ;) Omia toiveita saa toki edelleen heittää kommenttiboksiin, luen ne oikein mielelläni ja toteutan kaikki jotka vain pystyn!)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti