perjantai 29. maaliskuuta 2013

Tarkistuksia ja siemennys

Kolme elikkoa tarkistettiin tiineeksi toissa päivänä! I like :)

Ivalo (D Rödding x Ödegård x Spånstad) poikii VH Mainesta. Tätä vasikkaa odotetaan innolla, on meinaan karjan paras emälinja tällä! Emänemä poikii ensi kuun alussa VH Rudolfista, jännityksellä odotetaan tätäkin pienokaista. :)

Inari (A Linné x Hyötylän Piuha x Svista) värvättiinkin sitten tulemaan tiineeksi VR Tuomista ennen aikojaan poistuneen Arlan tilalle. Itse olen tykästynyt Tuomiin sen tasaisuuden takia, sillä saa varmasti hyvän käyttölehmän aikaan ja sillä voi siementää melkeinpä minkä tahansa ilman että koko jalostustyö menee hukkaan. Toki tuo Turandotkaan taustalla ei haittaa yhtään ;) Inarin isosisko Hattara oli Turandottilainen, mutta lähti sitten ensimmäisellä kaudella autoon todella hankalan luonteen vuoksi. Komia se oli ku mikä, harmin paikka laittaa hieno lehmä autoon :( Ehkä Inari tekisi tilalle vähän parempi luonteisen vassun.

Hilima (Ödegård x Huitin Naksos x Lapskallion Loukko) tarkistettiin myös kantavaksi ja sen pitäisi poikia kolmannen kerran marraskuussa, tällä kertaa VH Mainesta.

Ensimmäistä kertaa siemennettiin samalla myös Jasmiini (Nora Prästgård x Viikin Record x Asmo Okeva) uudella sonnilla nimeltä VR Flame. Flamessa hieman mietityttää tuo O Brolin emänemänisänä... Mutta muutoin Föske x Gunnarstorp kuulostaa jopa varsin hyvältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti