keskiviikko 28. elokuuta 2013

arktisen alueen nautaeläimiä

elikkä pakastinhiehoja. Nuin hieno lempinimi ollaan keksitty poistoon menevistä hiehon möllyköistä :D Lista senku kasvaa vaan, Janni siemennettiin nyt lihasonnilla ja jos ei siitä tullut tiineeksi niin Iiris saakin sitte tuttua matkaseuraa. Näitä kun poistellaan tässä pikkuhiljaa huonoimpia elikoita niin piti sitten oikeen listata vaikkei tämä ketään kiinnostaisikaan.

Seuraavat sarvipäät siis edustavat meidän navetan arktisten leveyspiirien nautaeläimiä:

Iiris, yllätys yllätys. Ei kukaan täysjärkinen ala katselemaan lokakuussa 2 vuoden ikäistä hiehonmöllykkää joka ei edes tiineeksi tule. Nättihän se on mutta ulkonäöllä ei paljo maitoa tuoteta :)

Aamu. Se läskipheeersus. Eihän se sille voi mitään että on lihava, mutta ei tätäkään ole kannattavaa enää pitää kun pitäisi olla nyt parhaassa maidossa niin mitä vielä, hyvä jos 12 litraan pääsee. Rasvottunu se on joka puolelta ja kaikenlisäksi vielä kolmipyttynen. Tervemenoa vaan.

Alma, ihmeparantuja jolla on niin huono hedelmällisyys ettei viitsitty edes yrittää enää siementää. Kolmipyttynen myöskin, etujalassa aika karmian näkönen pattipolvi. Ihan kivan värinen ja iso lehmä ja lypsääki kohtuuella, lähtee sitte ku maito loppuu tai tarvitaan tilaa.

Iines, lehmä josta ei oikein tiedä yhtään mitään. Todennäkösesti tämä poistuu navetan taakse, näyttäisi tulleen patteja kylkiin. Harmi ja sääli, Elsan vasikka Rakuunasta ja tosi kivan näkönen muuten! :(

Eka, tämä poistuu utarerakenteen takia. Tsädäääm mikä pommi!

Aliisa, kakspyttynen ja silti lypselee enemmän kuin esmes Aamu :D Ei kuitenkaan jätetä enää, pullistelee kohtua ulos tiineenä ollessaan.

Kysymysmerkillä on Ipana ja Janni, toivottavasti ei tarvis hyviä elikoita autoon laittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti