perjantai 15. elokuuta 2014

Vassuja!

Lars on Irmelin toinen vasikka, sonni valitettavasti. Isänä poitsulla on D Sol, komea runkoinen mutta suorat kintereet ja emältään perityt mulkosilmät, melko pienikokoinen.

Likka on pikkuruinen ja näpsäkkä typyli samasta isästä kuin Lars. Likan emä on Ipana ja sai nimensä emänemänsä Pimun nimestä johdettuna. Oikein sirpakka ja nätti tyttö.

Lomaromanssi on äidin uuden suosikin, Juhannusheilan ensimmäinen vasikka ja valitettavasti sonni. Isänä Picanto, rakenne on kertakaikkisen upea ja harmittaa ihan oikeasti että päätti sitten olla sonni. Emänsä on saanut jo lempinimenkin, Lypsytyyppi. Sheila kun haluaa päästä heti äkkiä nyt lypsylle ja silmin nähden nauttii siitä :D

Lola on Iltan jättiläisvasikka. Nimestäkin voi päätellä vassun olevan lehminen, mutta voi kamala minkä kokoinen! Siinä jää vanhemmat sonnitkin kakkoseksi, kauhulla odottaen tämän kasvamista. Isänä hällä on Big Point, ainut vasikka tästä sonnista meille.

Lempi on Iineksen typy, isänä VH Oboy. Runkoa näyttää tulevan ihan komeasti vaikka pieni vielä onkin, ja ihan emänemänsä Elsan näköinen kuvioinniltaan.

Lystikki on Ilopillerin Mandelilainen tytsy, pieni ja nätti, ihan sievä tästä tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti