keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Tsippaduida ja sillee

Kotonavetassa on nyt vissiin menosa suhko rauhallinen kausi, seuraava poikiminenkin on vasta Irmeli 22.7. Maanantaina muistin juuri viime tingassa ilmoittaa Kesäheinänkin rekisteriin, myöhemmästä ilmotuksesta ois tullu jo sanktioita. Eilen laitettiin tytölle korvamerkit ja ihmettelempä vaan miten alle 2-viikkoinen vasikka voiki olla nii rauhallinen! Ei meinannukkaa päätään liikuttaa mihinkään suuntaan, helpotti kummasti työtä ja merkitki napsahti oikeisiin kohtiin.

Ennätys siemennettiin tänään, sonnina taas VH Mandel kuten edellisellekin poikimiselle. Ennätys on niin huomaamaton ja helppo lehmä että se varmaan pasahti taas kerrasta tiineeksi, toivottavasti ainaki :)
Iiris oli tarkotus tarkistaa tänään, mutta sen kortissa ei ollut mitään merkintää. Hintaa siitä kylläkin oli otettu joten pahoin pelkään että se oli taas tyhjä... Jumankekka elukat. Iiris on syntynyt lokakuussa eli sen pitäis todellaki olla ollu tiine jo pitemmän aikaa! Eikä sitä raaskisi hyväsukuista emänsä ainutta vasikkaa autoonkaan laittaa. Harmittaa! :(

Ja vielä enemmän harmittaa kun Anterotantero aka Antsa ja joskus myös Tiitus tai Tiituski (rakkaalla kissalla on monta nimeä, köh.. :D) oli sitten päättänyt heittää lusikan nurkkaan. Ja tämä oli justiinsa se pentu jonka oli tarkotus jäähä kotia kasvamaan :( Just nyt kyllä miettii että mitä on tullu tehtyä väärin että kissaraukka ansaihti tuon... Siispä kissan etsintään vaan, eipä tässä muu auta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti