tiistai 15. lokakuuta 2013

Ipanan siemennys

Tulihan seki päivä viimein! :) Ipana on niin hieno lehmuli että vasikoistakin on pakko tulla hienoja, Kakara ainakin näyttäisi varsin mallikkaalta jo vaikka ikää ei kauheasti vielä olekaan. Sonnina D Sol, odotettavissa siis komean näköinen vasikka kunhan vaan ois lehmänen.

Sitten vähän galluppia teiltä rakkaat lukijat :) Blogikirjoitusten määrä käy äkkiä vähiin jos päivitän vaan jokaisen siemennyksen ja syntyneen vasikan tänne, siispä minkälaisia kirjoituksia te haluaisitte lukea? Kirjoittajasta itsestään olen suunnitellut yhtä päivitystä koska itsestäni en ole kauheasti blogin puolella vielä kertonut, samoten päivä navetassa ois tarkoitus toteuttaa sopivan tilaisuuden tullessa, mutta onko teillä jotain mistä haluaisitte lukea? Ideoita saa heittää kehiin ja kaikki pyrin mahdollisuuksien mukaan toteuttamaankin :)

4 kommenttia:

 1. Kirjoita vaikkapa navetan arjesta; mikä lehmä vasikoi, miten ja tapahtuiko jotain erikoista. Välillä tietoiskuja kuten "näin lypsetään!" ja omista fiiliksistä, esim. "rakastan paskanhajua koska..."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtava idea nuo tietoiskut! Paskanhajua sen sijaan en rakasta joten siitä vois jättää kirjottamatta :D

   Poista
 2. Päivä navetassa kuulostaa hyvältä, kunhan kuvittelet kertovasi sitä kaupunkilaisserkulle, joka ei ole koskaan navetassa käynytkään. Nämä siemennysjutut tulevat sitten kiinnostavammiksi, kun rouvista on galleriassa muotokuvat. Muuten, jos tulee kokovartalokuvat, voisi heistäkin kertoa kuten muista misseistä taikka malleista vartalon hyvät ja huonot puolet. Ja muutkin hyvät ja huonot ominaisuudet. Mitä ominaisuuksia haluat lisätä ja mitä karsia. Mitkä asetat etusijalle?

  Lehmien sosiaaliset suhteetkin kiinnostavat. Parsissa heillä ei liene mahdollisuutta toteuttaa sosiaalisuuttaan, mutta kesälaitumella?

  Kirjoittaja tietysti kiinnostaa, samoin hänen tulevaisuudensuunnitelmansa ja -haaveensa nautakarjan suhteen ja muutenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kokovartalokuvia tuskin tulee koska parressa niitä on vaikea kuvata sivultapäin, joskin postausta tästäkin voin laittaa tulemaan jossain vaiheessa. Kiitos rakentavasta kommentista! :)

   Poista