sunnuntai 13. lokakuuta 2013

Irmelin siemennys

Neiti "en-oikein-itsekään-tiedä-minlä-mallinen-olen" on nyt siemennetty D Solilla, kolmena päivänä! Että voikin kiimat pidentyä ja mennä muutenkin persiilleen kun valo vähenee. Tästä on vaikea lähteä jalostamaan rakennetta kun ei ole mitään selkeitä vikoja tai hyviä puolia, kaikki on siltä rajamailta. Tyrkättiin vain jotain josta on tullut hyvän mallisia vasikoita ja toivotaan että sieltä jotain tulee :D

Eilen tuli taas navetassa oltua pitkästä aikaa ja sen sanon ettei flunssassa ole kiva navetoida. Alusten siivoaminenkin on huomattavasti raskaampaa kun ei ole kunnolla parantunut, mutta minkäs teet kun ne elikot nyt vaan on pakko hoitaa. Isä on huomannut kuinka paljon helpompaa jätteiden lastaaminen on hevosen lantatalikolla, ja nyt se talikko löytyy sitten joka ilta aina navetasta. Pitää hommata isukille oma aubiose jos se vaikka jättäis sen mun rauhaan :D Kirsikka ja Kesäheinä ovat kasvaneet aivan jäätävää tahtia, ihme jos Kesistäkään saadaan enää sitten pois ryhmäkarsinoista, sen verran korkea siitä tulee.

Vasikoita ei ole lähtenyt vieläkään, eivät vanhemmat uskalla laittaa välitykseen "ku entä jos siitä tuleeki hyvä?" -.- niimpä, entä jos. Vaan entäpä jos ei? Ennemmin ottaisin sen riskin ja laittelisin huonoimpia suosiolla pois, kun ne ei vaan mahdu sisälle niin ne ei vaan mahdu ja piste. Pitää vissiin alkaa tosissaan nuita myymään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti