lauantai 25. tammikuuta 2014

Näin me eletään, päivä kerrallaan

Taas vaihteeksi päivittely jäänyt, ehkä se tästä nyt kun saatiin navetalle oma kone. Läppärillä on niin kiva näpytellä blogitekstiä samalla kun istuu pöydällä ja heiluttelee jalkoja niin että kumisaappaat meinaa tippua. ASIAAN! Keimo lähti välitykseen maanantaina, vieläkin harmittaa kun se mokoma oli sonni. Elikoita on tarkistettu melkoisella urakalla, Iines, Ipana, Irmeli, Ilta ja Juhannusheila kaikki tiineitä, Ilopilleri pitää tarkistaa myöhemmin uudelleen, semmari ei yltänyt tarkistamaan vielä kun  kohtu on niin syvällä. Impi ja Ivalo on siemennetty toisella brown swissillä kuin meidän "äykkylinjaiset" browniristeytysten emät. Ira on siemennetty Picantolla nyt piikityksien jälkeen, toivotaan että tulis nyt ensimmäisestä tiineeksi. Itikalle pistettiin VH Lumbia, vasikasta voipi tulla ihan kivanki näkönen.

Tänään oli taas vaihteeksi siivouspäivä, pikkuveljen kanssa sitten yhdessä talikoitiin jäätynyttä sontaa irti siilon pohjasta. Helpommalla pääsee kun siivoaa näin lyhyillä väliajoilla, eikä tarvi raataa itseään näännyksiin kaksimetrisen pehkun kanssa.



Pikkuhiehot suljettuina siilon perälle siivoamisen ajaksi


 Ja Jahvulilta terveisiä! Jaffa on ollu pienestä lähtien mulle tärkeä eläin ja sen kyllä huomaa kun  alkaa laskemaan montako kertaa tää kys. hieho on mun blogissakin jo mainittu :D




Nyt on kauhee jännitys päällä, ens viikon perjantaina tämä tyttö nimittäin lähtee käväsemään seinäjoella SARKA-messuilla! Junalla tsukutsukutsuku, herätys 3-4 aikaan aamulla :D Ei kauheesti houkuttele mutta mitäpä sitä ei tekisi että pääsisi katsomaan nättejä elikoita. SARKA-postausta on siis odotettavissa mikäli sitä ennen ei mitään akuuttia asiaa tule. Navetan tuoksuista päivää kaikille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti