maanantai 6. tammikuuta 2014

Päivitystaukoa

Howdyyyyyy ja pahoitteluni (monennenkohan miljoonannen kerran) päivitystauosta. Kirjoitteleminen tosin helpottuu nyt kun saatiin jouluna viimeinkin kunnollinen kone, ihka uusi läppäri joka lähtee navetalle ammu&elmeriä pyörittämään ja mun navettadatis (=blogin päivittely ja sonnihaku) koneeksi. VIIMEINKIN. Hitaalla pöytäkoneella oli tuskaa kirjoitella blogipäivityksiä.

Ja sitten ihan asiaan. Jasmiini, yks niistä minu pienistä karvavaaveista, pieni tumman punaisenruskea pallero, oli pyöräyttänyt ihan yksikseen pikkuruisen vassulin takakäytävälle. Kävin illalla vielä katsomassa ja ajattelin että ei siellä mitään tapahdu kun hiehotkin näytti niin tyyniltä molemmat. Jekunkin olisi tosiaan tarkoitus poikia lähiaikoina. Jassun parasta ennen pvm oli ja meni jo 2. päivä tammikuuta, alettiin jo pelkäämään että sonniako tässä odotellaan. Mutta ei. Jasmiini ei pettänyt emäänsä vaan tekaisi maailmaan kauniin vaaleahkon ruskean tyttösen nimeltä Lilja VR Flamesta. Nätti ja terhakka tyty kertakaikkiaan :)

Herbiina jouduttiin poistamaan kun se ei poikimisen jälkeen enää alkanut syömään kunnolla eikä eläinlääkärikään löytänyt siitä mitään vikaa. :( Hera on siemennetty VR Favrella (ARGH.) ja sen tytykkä Jogurtti taas siemennettiin eilen brown swiss -sonni Paysslilla. Vielä olisi toista brownista kokeiltava jollekin, äitin kanssa suunniteltiin siitä holsteinristeytyksiä, Ira ja Impi sopis paremmin kuin hyvin siihen hommaan. Iines ja Irmeli tarkistettiin eilen ja molemmat oli tiineitä :)

Nyt tässä sitten odotellaan Mainelaista holsteinivassua, jos Jekku vaikka kohtapuoliin räjähtäisi. Nimet on kyllä vähän hukassa, emän nimi on Jekku, emänemän Hippula ja sen emän Valio. Ehdotuksia saa laittaa jos jollekulle tulee joku L:ällä alkava nimi mieleen :D Nyt minä toivotan kaikille hyvää loppiaista, toivottavasti ammuillaan taas pian!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti