sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Lehmut on ihquja ja mun elämä

Otsikossa tiivistetysti mitä kaveri ajatteli mun blogista tai sen sanomasta :D (sori Johanna)

Tästä tulee nyt lyhyt ja ihan vaan  kertova postaus, tuntuu siltä että on pakko vaan kirjoittaa jotain. Ehkä sillon ois vaan parempi olla kirjottamatta mitään mutta noh. Englannin  kirjoitukset takana päin, helpottunut olo nyt. Ette rakkaat lukijat arvaakkaan kuinka mahtava tunne oli kun avaa yo-vihkon viimeisen sivun ja alkaa lukemaan aineen aiheita. Tehtävä numero 2. Kirjoita blogia aiheesta joka on sinulle tärkeä, tarviiko enempää kertoakaan. Sen takiahan tämä blogikin on vielä pystyssä, lehmät ja maatalous muutenkin  on lähellä sydäntä. Pitempiäkin taukoja on toki ollut, lähinnä inspiraation puutteen ja ajan takia. Olen saanut ihania lukijoita jotka ovat jaksaneet myös kommentoida postauksiin eivätkä vain möllöttäneet ruudun takana. Keep it up!

Laten ilmoitin tänään rekisteriin, Lassea en koska en vaan millään muistanut mikä vasikan isän nimi oli :D Lihisten nimet ei vaan jää päähän, lypsyrotuisia kun oikeasti alkaa jalostamaan niin nimet jää väkisinkin päähän, varsinkin  jos vasikka siitä yhdistelmästä on toivottu. Molemmat pojat ovat oikein hyvävointisia ja reippaita. Ämmy ilmoitettiin teuraskyytiin, meinasi itku tulla kun kuulin. Maanantaina ois mummelilla lähtö, saa nähdä pääseekö sitä ikinä kouluun asti kun pitää olla navetalla halailemassa rakasta vanhaa Ämmyliä vielä viimeisen kerran... Lehmiin kiintyy, se joka väittää muuta valehtelee kyllä armotta päin naamaa.

Tällä hetkellä ei sen kummempaa kerrottavaa ole, lähinnä mietin tässä ideoita blogin kehittämiseen ja varsinkin siihen 1-vuotis postaukseen. Oisko ehdotuksia? Nimellä tai ilman, kaikki otetaan huomioon ;)

4 kommenttia:

 1. Ehdotuksia? No kuvia tietysti lisää, että lehmättömätkin pääsee osille. Kiitos.

  VastaaPoista
 2. Kuvien lisäämistä olen yrittänyt mutta puhelimen kuvien laatu ei päätä huimaa ja kameraa tulee harvoin raahattua mukaan :D pitäs vissiin opetella

  VastaaPoista
 3. Juu kuvia vaan lisää jos viitsit ottaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Alan tsemppailemaan itteeni, kiitos palautteesta molemmille :D

   Poista